DAVID HALLER

Dan Stevens David diagnostiserades tidigt som schizofren och har hela sitt liv kämpat mot sina inre demoner. Precis när han är på väg att ge upp träffar han sin drömtjej – en tjej som snabbt inser att David inte alls är schizofren utan en kraftfull mutant.David diagnostiserades tidigt som schizofren och har hela sitt liv kämpat mot sina inre demoner.
Precis när han är på väg att ge upp träffar han sin drömtjej – en tjej som snabbt inser att David inte alls är schizofren utan en kraftfull mutant.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller Syd visar upp en tuff fasad och det märks att livet hittills har lärt henne många och hårda läxor. Innerst inne är hon en hopplös romantiker som tror fortfarande på ett lyckligt slut för alla.Syd visar upp en tuff fasad och det märks att livet hittills har lärt henne många och hårda läxor.
Innerst inne är hon en hopplös romantiker som tror fortfarande på ett lyckligt slut för alla.

MELANIE BIRD

Jean Smart Ms. Bird är en terapeut som gärna experimenterar med okonventionella metoder. Hon ställer höga krav på sina patienter just för att hon bryr sig så mycket - det finns inga gränser för hur långt hon är villig att gå för att beskydda dem som står utanför samhället.Ms.
Bird är en terapeut som gärna experimenterar med okonventionella metoder. Hon ställer höga krav på sina patienter just för att hon bryr sig så mycket - det finns inga gränser för hur långt hon är villig att gå för att beskydda dem som står utanför samhället.

AMY HALLER

Katie Aselton David storasyster har under hela sitt liv fått lära sig leva med de konsekvenser som psykiska sjukdomar, likt Davids, har i en familj. Är hon av naturen pessimistisk och försiktig – eller är det ett resultat av hennes uppväxt?David storasyster har under hela sitt liv fått lära sig leva med de konsekvenser som psykiska sjukdomar, likt Davids, har i en familj.
Är hon av naturen pessimistisk och försiktig – eller är det ett resultat av hennes uppväxt?

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Ptonomy är en otroligt pragmatisk man med torr humor – han är också den sortens ledare som du utan tvekan skulle anförtro ditt liv åt. Hans fotografiska minne och förmåga att läsa andras tankar är lika mycket en gåva som en börda: andras trauman blir hans trauman.Ptonomy är en otroligt pragmatisk man med torr humor – han är också den sortens ledare som du utan tvekan skulle anförtro ditt liv åt.
Hans fotografiska minne och förmåga att läsa andras tankar är lika mycket en gåva som en börda: andras trauman blir hans trauman.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry är en person som får saker gjorda och hon nöjer sig förrän hon får som hon vill. Hon är alltid spänd på att veta vad som lurar bakom nästa hörn. Kerry är rak, ärlig och oavsett konsekvenserna för hennes handlingar vänder hon snabbt blad och går vidare.Kerry är en person som får saker gjorda och hon nöjer sig förrän hon får som hon vill.
Hon är alltid spänd på att veta vad som lurar bakom nästa hörn. Kerry är rak, ärlig och oavsett konsekvenserna för hennes handlingar vänder hon snabbt blad och går vidare.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Cary är Kerrys motpol – som att jämföra en skalpell med en hammare. Han är lugn, reserverad och många missuppfattar honom som blyg. När du väl kommer innanför skinnet på Cary märker du att han är rolig, modig och gör vad som helst för personerna han älskar.Cary är Kerrys motpol – som att jämföra en skalpell med en hammare.
Han är lugn, reserverad och många missuppfattar honom som blyg. När du väl kommer innanför skinnet på Cary märker du att han är rolig, modig och gör vad som helst för personerna han älskar.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza Droger och alkohol har präglat hela Lennys liv, men trots detta tror hon fortfarande att hennes liv någon dag kommer ta en vändning. Hon är en obotlig optimist och Davids vän. Hon lever sitt liv på ytan – alltid glad och undviker djupet för att inte sjunka.Droger och alkohol har präglat hela Lennys liv, men trots detta tror hon fortfarande att hennes liv någon dag kommer ta en vändning.
Hon är en obotlig optimist och Davids vän. Hon lever sitt liv på ytan – alltid glad och undviker djupet för att inte sjunka.

OLIVER BIRD

Jemaine Clement Oliver, som är gift med Melanie, är en briljant vetenskapsman och en sann livsnjutare av rang med en förkärlek för de äldre tidernas charm. Han värdesätter poesi, jazz tillsammans med en bra whiskey.Oliver, som är gift med Melanie, är en briljant vetenskapsman och en sann livsnjutare av rang med en förkärlek för de äldre tidernas charm.
Han värdesätter poesi, jazz tillsammans med en bra whiskey.